Bingöl'de Deprem / AFAD: "Bingöl'de 271 artçı deprem meydana geldi" - Yeni Akit / Sarsıntı yerin 7,02 km altında gerçekleşti.

Bingöl'de Deprem / AFAD: "Bingöl'de 271 artçı deprem meydana geldi" - Yeni Akit / Sarsıntı yerin 7,02 km altında gerçekleşti.. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem.

Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın açıkladığı veriye göre merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem medyadana geldi. Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması.

Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem from www.oncevatan.com.tr
Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. İşte depremin büyüklüğü ve detayları! Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın açıkladığı veriye göre merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem medyadana geldi. Öte yandan depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Sarsıntı yerin 7,02 km altında gerçekleşti. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Öte yandan depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Öte yandan depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de.

Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Prof. Dr. Naci Görür ...
Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Prof. Dr. Naci Görür ... from www.gercekcihaber.com
Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi. Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük altında. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Bingöl ün karlıova ilçesinde saat 09.38 de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi.

Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde, saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de.

Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir.

Bingöl'de korkutan deprem... - Samsun Haber, Son Dakika ...
Bingöl'de korkutan deprem... - Samsun Haber, Son Dakika ... from www.meydannet.com
Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük altında. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. İşte depremin büyüklüğü ve detayları!

Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi!

2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. Afad, saat 11.48'de bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem yaşandığını açıkladı. Öte yandan depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük altında. Sarsıntı yerin 7,02 km altında gerçekleşti. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code